#nieuws Vanaf 1 januari 2021 wordt het energielabel op een nieuwe manier vastg…

Vind nieuwe huizen in uw regio

#nieuws Vanaf 1 januari 2021 wordt het energielabel op een nieuwe manier vastg…

#nieuws
Vanaf 1 januari 2021 wordt het energielabel ๐Ÿท op een nieuwe manier vastgesteld. Het nieuwe label geeft meer inzicht in de energiezuinigheid en mogelijke duurzame verbeteringen ๐ŸŒž van de woning. Nu kan een energielabel digitaal worden aangevraagd maar in 2021 moet er een energieadviseur fysiek voor langs komen. Het nieuwe energielabel wordt daarmee ook duurder – circa โ‚ฌ 150 รก โ‚ฌ 200. We raden u daarom aan om nog dit jaar een energielabel aan te vragen. Dit label blijft namelijk ook gewoon nog 10 jaar geldig en is voor minder dan โ‚ฌ 10 aan te vragen. Wilt u meer weten vraag het ons gerust!

#nieuws
From 1 January 2021 the energy label ๐Ÿท will be established in a new way. The new label gives more insight into the energy efficiency and possible sustainable improvements ๐ŸŒž of the home. An energy label can now be requested digitally, but in 2021 an energy advisor has to come by physically. The new energy label will therefore also be more expensive – about โ‚ฌ 150 รก โ‚ฌ 200. We therefore advise you to apply for an energy label this year. This label will remain valid for another 10 years and can be requested for less than โ‚ฌ 10 Would you like to know more, feel free to ask us!

Translated
Bezoek de makelaar op Facebook!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *