Nieuw in aanbod in Eindhoven: Goed onderhouden, nog te moderniseren eindwoning m…

Vind nieuwe huizen in uw regio

Nieuw in aanbod in Eindhoven: Goed onderhouden, nog te moderniseren eindwoning m…

Nieuw in aanbod in Eindhoven: Goed onderhouden, nog te moderniseren eindwoning met diepe achtertuin, 4 slaapkamers, dakkapel aan de achterzijde, vrijstaande berging en achterom. De woning is gelegen in stadsdeel Strijp in de gewilde wijk Lievendaal met alle gewenste… https://www.alberti.nl/…/eindhoven/nicolaus-everardistraat-8

New in offer in Eindhoven: Well maintained, can still be modernised final house with deep backyard, 4 bedrooms, roof chapel at the back, detached storage room and around the back. The house is located in the Strijp district in the wanted district of Lievendaal with all desired… https://www.alberti.nl/woningen/koop/eindhoven/nicolaus-everardistraat-8

Translated
Bezoek de makelaar op Facebook!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *