Een jonge woning gelegen in de wijk 'Landgoed Driessen' in Waalwijk. K…

Vind nieuwe huizen in uw regio

Een jonge woning gelegen in de wijk 'Landgoed Driessen' in Waalwijk. K…


Een jonge woning gelegen in de wijk 'Landgoed Driessen' in Waalwijk. Klinkt als een droom? Misschien gaan jouw dromen wel uitkomen aan Het Fort 116 in Waalwijk😍. Aan Het Fort staan verschillende type woningen. Deze woning biedt heel veel ruimte binnen en boven, heeft een luxe badkamerπŸ›, maar liefst 5 slaapkamers en je hebt een vrij uitzicht aan de voorzijde.

Bekijk πŸ‘€ snel de video om een volledig beeld van de woning te krijgenπŸ“Ήβ–Άβ¬‡: http://bit.ly/HetFort116

A young house located in the district of Driessen in Waalwijk. Sounds like a dream? Maybe your dreams will come true at Het Fort 116 in Waalwijk 😍. There are different types of homes at the fort. This house offers lots of space inside and above, has a luxurious bathroom πŸ›, no less than 5 bedrooms and you have a free view at the front.

Take a quick look at the video to get a complete picture of the home πŸ“Ήβ–Άβ¬‡: http://bit.ly/HetFort116

Translated
Bezoek de makelaar op Facebook!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *