𝗞𝗔𝗔𝗥 𝟳𝟲 – 𝗛𝗢𝗢𝗚𝗩𝗟𝗜𝗘𝗧 𝗥𝗢𝗧𝗧𝗘𝗥𝗗𝗔𝗠 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Een goed onderhouden eengezinswoning …

Vind nieuwe huizen in uw regio

𝗞𝗔𝗔𝗥 𝟳𝟲 – 𝗛𝗢𝗢𝗚𝗩𝗟𝗜𝗘𝗧 𝗥𝗢𝗧𝗧𝗘𝗥𝗗𝗔𝗠 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ Een goed onderhouden eengezinswoning …

𝗞𝗔𝗔𝗥 𝟳𝟲 – 𝗛𝗢𝗢𝗚𝗩𝗟𝗜𝗘𝗧 𝗥𝗢𝗧𝗧𝗘𝗥𝗗𝗔𝗠 👀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Een goed onderhouden eengezinswoning gelegen in de rustige woonwijk Zalmplaat op maar liefst ca.159 m2 eigen grond! De woning is op loopafstand van het winkelcentrum Zalmplaat en nabij het park. De woning is gemoderniseerd en volledig aangepast naar de huidige woonwensen. Het heeft een riante woonkamer met zicht op de verzorgde tuin, een keuken die van alle gemakken is voorzien, 4 slaapkamers en een schitterende badkamer met sauna en bubbelbad. Kortom; na een dag hard werken, kom je thuis volledig tot rust!
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Meer info? https://www.degratismakelaar.nl/…/kaar-76-te-hoogvliet-rott…
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀

#rotterdam#woneninrotterdam#linkinbio#tekoop#bieden#forsale#houseforsale#wonen#huis#huistekoop#verhuizen#droomhuis#huizenjacht#makelaardij#makelaar#realestate#thuis#home#nieuwewoning#funda#woningkopen#woningverkopen#gratis#free#bezichtiging#woning#realtor#vbomakelaar#online#digitaal

CARD 76-HIGHT FLIET ROTTERDAM 👀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
A well maintained single-family home located in the quiet residential area Zalmplaat on no less than ca. 159 m2 own land! The house is within walking distance of the shopping mall Zalmplaat and near the park. The house has been modernised and fully adjusted according to the current home wishes. It has a spacious living room with view of the garden groomed, a kitchen equipped with all amenities, 4 bedrooms and a beautiful bathroom with sauna and bubble bath. In short, after a hard day's work, you will be completely relaxed at home!
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
More info? https://www.degratismakelaar.nl/veiling/kaar-76-te-hoogvliet-rotterdam-970
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀

#rotterdam#woneninrotterdam#linkinbio#tekoop#bieden#forsale#houseforsale#wonen#huis#huistekoop#verhuizen#droomhuis#huizenjacht#makelaardij#makelaar#realestate#thuis#home#nieuwewoning#funda#woningkopen#woningverkopen#gratis#free#bezichtiging#woning#realtor#vbomakelaar#online#digitaal

Translated
Bezoek de makelaar op Facebook!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *