SNOEPJE VAN DE WEEK De Veste in Brandevoort, opgezet als oud vestingstadje maar…

Vind nieuwe huizen in uw regio

SNOEPJE VAN DE WEEK De Veste in Brandevoort, opgezet als oud vestingstadje maar…


SNOEPJE VAN DE WEEK🍭
De Veste in Brandevoort, opgezet als oud vestingstadje maar met de geneugten van het bouwjaar 2016. Pittoreske poortjes die uitkomen in binnenhofjes waar de parkeerplaatsen van de woningen ‘verstopt’ zijn. Zo ook die van de Statenlaan 198 een zeer ruime woning die je zal verrassen!

Meer zien? 👉 https://bit.ly/3f4VWL4

SNOOP OF THE WEEK 🍭
De Veste in Brandevoort, set up as an old fortification town but with the joys of the year 2016. Pittoresque gates that come out in courtyards where the parking spaces of the homes are 'hidden'. So is the one from the Statenlaan 198 a very spacious home that will surprise you!

Want to see more? 👉 https://bit.ly/3f4VWL4

Translated
Bezoek de makelaar op Facebook!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *