Heerlijk wonen in het centrum van Veghel. Wij hebben in de verkoop: een fraai ge…

Vind nieuwe huizen in uw regio

Heerlijk wonen in het centrum van Veghel. Wij hebben in de verkoop: een fraai ge…

Heerlijk wonen in het centrum van Veghel. Wij hebben in de verkoop: een fraai gelegen, royaal appartement met lift, berging en overdekte parkeerplaats. Bekijk hier alle foto's: https://zodus.nl/won…/zodus-makelaar-veghel-molenstraat-34g/ Voor meer informatie of het plannen van een bezichtiging bel naar 088-3301234 of mail naar info@zodus.nl. Allemaal een fijne week gewenst! Team ZoDus

Lovely living in the center of Veghel. We have for sale: a beautifully located, generous apartment with elevator, storage room and indoor parking lot. Check out all photos here: https://zodus.nl/woning/zodus-makelaar-veghel-molenstraat-34g/ For more information or planning a viewing call 088-3301234 or email info@zodus.nl. Have a nice week everyone! Team like this

Translated


Bezoek de makelaar op Facebook!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *