Binnenkort verhuizen? 4 Zaken die je alvast kunt regelen!

Vind nieuwe huizen in uw regio

Binnenkort verhuizen? 4 Zaken die je alvast kunt regelen!

🏠 Ga jij binnenkort #verhuizen? Dan wil je je natuurlijk voornamelijk bezig houden met de inrichting van je nieuwe huis. Toch is het ook heel belangrijk om alvast wat praktische zaken te regelen. Bereid je verhuizing goed voor en ga alvast aan de slag met het regelen van deze 4 zaken:

1️⃣ Internet en tv
2️⃣ Gas, water en elektriciteit
3️⃣ De gemeente
4️⃣ Verzekeringen

Meer weten? Lees het hier 👇

🏠 Are you going to #move soon? Then of course you want to focus mainly on the design of your new home. Yet it is also very important to arrange some practical matters. Prepare your move well and get started arranging these 4 cases:

1 ️ ⃣ Internet and tv
2 ️ ⃣ Gas, water and electricity
3 ️ ⃣ The municipality
4 ️ ⃣ Insurance

Want to know more? Read it here 👇

Translated

Binnenkort verhuizen? 4 Zaken die je alvast kunt regelen!

Deze website maakt gebruik van cookiesDeze website gebruikt cookies en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website onder andere om deze te analyseren en te verbeteren en voor social media. Wil je meer weten over deze cookies, lees dan onze privacy disclaimer en de uitleg over co…


Bezoek de makelaar op Facebook!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *