TE KOOP IN WESTERHOVEN: Grote en moderne, vrijstaand geschakelde woning op ruim …

Vind nieuwe huizen in uw regio

TE KOOP IN WESTERHOVEN: Grote en moderne, vrijstaand geschakelde woning op ruim …

TE KOOP IN WESTERHOVEN: Grote en moderne, vrijstaand geschakelde woning op ruim perceel. Uitgebouwd, sfeervol afgewerkt met aanpandige garage. Vier slaapkamers en mogelijkheid (aanpassing) voor slapen en baden begane grond. Fijne woonstraat, landelijk gelegen en een goede bereikbaarheid. Lage energielasten / aanwezigheid eigen zonnepanelen. Vraagprijs Euro 449.000,= kk. Voor meer informatie of bezichtiging, bel met Hans Rosendaal van ROSENDAAL MAKELAARDIJ, telefoonnummer 06 – 5777 9369. Ook welkom in avond/weekend.Bezoek de makelaar op Facebook!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *