TE HUUR! OCTOGOON 10 BOXTEL Uitstekend onderhouden driekamerappartement op de…

Vind nieuwe huizen in uw regio

TE HUUR! OCTOGOON 10 BOXTEL Uitstekend onderhouden driekamerappartement op de…

TE HUUR! OCTOGOON 10 BOXTEL

Uitstekend onderhouden driekamerappartement op de eerste verdieping van het jonge complex de Regent met een eigen prive parkeerplaats. Het appartement biedt een verrassend leuk uitzicht en is gelegen aan de rand van het centrum, bij een levendig knooppunt van fiets-, wandel- en wegverkeer met de supermarkten aan Fellenoord. De fraaie raampartijen zijn een echte eyecatcher en geven veel lichtinval. Met de goede ligging (west) is het altijd genieten in de ruime woonkamer en op het terras van dit zeer goed geïsoleerde en comfortabele appartement. U loopt binnen vijf minuten naar het gezellige bourgondische winkelhart van Boxtel of naar Winkelcentrum Oosterhof. Zuidwaarts wandelt u naar de prachtige omgeving van de Brabantse rivier de Dommel. Kortom, alle centrumvoorzieningen bevinden zich op zeer korte afstand. Ook het NS-Station is in korte tijd te bereiken.

https://mve.to/MjAzMTM5NQ #Boxtel #tekoop

FOR RENT! OCTOON 10 BOXTEL

Excellent maintenance three-bedroom apartment on the first floor of the young complex de Regent with its own private parking lot. The apartment offers a surprisingly nice view and is located on the edge of the centre, at a vibrant node of bicycle, hiking and road traffic with supermarkets at Fellenoord. The beautiful windows are a real eye catcher and give lots of light. With the good location (west) it's always fun in the spacious living room and on the terrace of this very well isolated and comfortable apartment. You walk to the cosy Burgundian shopping heart of Boxtel or to Oosterhof shopping mall within five minutes. You walk south to the beautiful surroundings of the Brabant river Dommel. In short, all centre facilities are at a very short distance. The NS station can also be reached in a short time.

https://mve.to/MjAzMTM5NQ #Boxtel #tekoop

Translated
Bezoek de makelaar op Facebook!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *