Heusdenhoutseweg 133 Breda: Vrijstaand wonen in deze met oog voor luxe en design…

Vind nieuwe huizen in uw regio

Heusdenhoutseweg 133 Breda: Vrijstaand wonen in deze met oog voor luxe en design…


Heusdenhoutseweg 133 Breda: Vrijstaand wonen in deze met oog voor luxe en design gerenoveerde instapklare woning van ruim 700m3 met een oprit en een aangebouwde garage met bergzolder. Rondom voorzien van een onder architectuur aangelegde tuin, een statige ruim 5 meter hoge entree met een stijlvolle Eiken voordeur en kamerhoge industriële dubbele taatsdeuren naar de living van ca.60m2, een luxe open keuken met een “matzwart” kookeiland voorzien van betonnen werkblad en luxe inbouwapparatuur, o.a. Quooker, espressomachine, wijnkoelkast en een Bora kookplaat met geïntegreerde afzuiging. Op de eerste verdieping 4 slaapkamers met een luxe badkamer met inloopdouche en een vrijstaand ligbad. De ca.68m2 vloeroppervlak van de tweede verdieping is in zijn geheel in gebruik als master bedroom, voorzien van een dakkapel over de volle breedte, een vrijstaand ligbad, dubbele wastafel, wandcloset en een inloopdouche. Kortom: exclusief wonen in luxe, wooncomfort en hedendaags industrieel design. Gelegen in de wijk Heusdenhout, op loopafstand van winkelcentrum Heusdenhout met een diversiteit aan winkels en een supermarkt en op fietsafstand van het centrum van Breda. De uitvalswegen zijn snel bereikbaar

Heusdenhoutseweg 133 Breda: Freestanding living in this apartment with an eye for luxurious and design renovated ready-to-live house of over 700 m3 with a driveway and an attached garage with attic. Around with an architecture-built garden, a stately more than 5 meter high entrance with a stylish Oak front door and room-high industrial double taats doors to the living of ca. 60 m2, a luxurious open kitchen with a ′′ matt black ′′ island with concrete worksheet and luxurious appliances, including Quooker, espresso machine, wine fridge and a Bora hob with integrated extraction. On the first floor 4 bedrooms with a luxurious bathroom with walk-in shower and a freestanding bathtub. The approx. 68 m2 floor area of the second floor is fully used as a master bedroom, equipped with a roof chapel over its full width, a freestanding bathtub, double sink, wall closet and a walk-in shower. In short: exclusive living in luxury, comfort and contemporary industrial design. Located in the Heusdenhout district, within walking distance of shopping mall Heusdenhout with a diversity of shops and supermarket and within cycling distance of the centre of Breda. The roads can be reached quickly

Translated
Bezoek de makelaar op Facebook!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *