Op een gewilde woonlocatie gelegen in de wijk Brabantpark, deze uitstekend onder…

Vind nieuwe huizen in uw regio

Op een gewilde woonlocatie gelegen in de wijk Brabantpark, deze uitstekend onder…

Op een gewilde woonlocatie gelegen in de wijk Brabantpark, deze uitstekend onderhouden en instapklare tussenwoning voorzien van een lichte woonkamer, open keuken, 3 ruime slaapkamers, nieuwe badkamer (2019), separate wasruimte, balkon, voor- en achtertuin met berging en achterom. De achtertuin is gelegen op het zuiden en hier kan gedurende de hele dag van de zon worden genoten.

https://mbmakelaars.nl/woning/breda/hooghout-16/

Located in a wanted location in Brabantpark district, this excellent maintained and ready-to-live terraced house with a light living room, open kitchen, 3 spacious bedrooms, new bathroom (2019), separate laundry room, balcony, front and back yard with storage room and around the back. The backyard is located on the south and the sun can be enjoyed here throughout the day.

https://mbmakelaars.nl/woning/breda/hooghout-16/

TranslatedBezoek de makelaar op Facebook!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *