**NIEUW IN DE VERKOOP** Doctor Schaepmanstraat 1, Geffen Deze uitgebouwde, rui…

Vind nieuwe huizen in uw regio

**NIEUW IN DE VERKOOP** Doctor Schaepmanstraat 1, Geffen Deze uitgebouwde, rui…

**NIEUW IN DE VERKOOP**
Doctor Schaepmanstraat 1, Geffen

Deze uitgebouwde, ruime gezinswoning met vrijstaande garage gelegen in een rustige woonwijk in Geffen kan binnenkort van u zijn! De woning is gelegen op een ruim perceel en beschikt over een eigen oprit, stenen garage met bergzolder en een houten berging.

De begane grond is voorzien van een tegelvloer met vloerverwarming. Deze heeft een goede indeling met een ruime woonkamer met sfeervolle open haard en een open keuken voorzien van een net keukenblok met inbouwapparatuur.

Op de eerste verdieping bevinden zich twee royale slaapkamers, een moderne badkamer en een extra kamer waar zich de trapopgang naar de tweede verdieping bevindt. De tweede verdieping is verhoogd met een nokopbouw, deze is ingedeeld met een voorzolder en een ruime slaapkamer.

De woning is voorzien van isolerende beglazing, spouwisolatie (2017), vloerisolatie en dakisolatie. In 2018 zijn er maar liefst 14 zonnepanelen geplaatst huur).

Bent u enthousiast geworden? Ga voor meer informatie naar: https://bit.ly/2IAywkW

Bezichtiging plannen? Bel ons op 0412-474687, of stuur (buiten kantoortijden) een appje naar 06-14920283.

** NEW ON SALE **
Doctor Schaepman Street 1, Geffen

This upgraded, spacious family home with detached garage located in a quiet residential area in Geffen can be yours soon! The house is located on a spacious plot and has its own driveway, stone garage with attic and a wooden storage room.

The ground floor is equipped with a tile floor with underfloor heating. This has a good layout with a spacious living room with atmospheric fireplace and an open kitchen with a net kitchenette with appliances.

On the first floor there are two generous bedrooms, a modern bathroom and an extra room with the stairway to the second floor. The second floor has been raised with a nok construction, it is arranged with a front attic and a spacious bedroom.

The house is equipped with insulating glazing, spouw insulation (2017), floor insulation and roof insulation. In 2018 no less than 14 solar panels were installed (= rent).

Did you get excited? For more information visit: https://bit.ly/2IAywkW

Planning a viewing? Call us on 0412-474687, or send (outside office hours) an app to 06-14920283.

TranslatedBezoek de makelaar op Facebook!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *