Nieuw in aanbod in Eindhoven: Uitstekend onderhouden, instapklaar appartement me…

Vind nieuwe huizen in uw regio

Nieuw in aanbod in Eindhoven: Uitstekend onderhouden, instapklaar appartement me…

Nieuw in aanbod in Eindhoven: Uitstekend onderhouden, instapklaar appartement met 2 slaapkamers, eigen tuin van circa 36 m2, een eigen privé parkeerplaats in de parkeergarage en op loopafstand van het centrum. De woning is gunstig gelegen in stadsdeel "Strijp", nabij het gewilde… https://www.alberti.nl/woning…/koop/eindhoven/kromakkerweg-8

New in offer in Eindhoven: Excellent maintenance, ready-to-use apartment with 2 bedrooms, own garden of about 36 m2, its own private parking lot in the parking garage and within walking distance of the centre. The house is conveniently located in the district ′′ Strijp ", near the wanted… https://www.alberti.nl/woningen/koop/eindhoven/kromakkerweg-8

Translated
Bezoek de makelaar op Facebook!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *