Preview: Vespuccistraat 26 Geldrop Tot in de puntjes verzorgde hoekwoning met m…

Vind nieuwe huizen in uw regio

Preview: Vespuccistraat 26 Geldrop Tot in de puntjes verzorgde hoekwoning met m…

Preview: Vespuccistraat 26 Geldrop
Tot in de puntjes verzorgde hoekwoning met maar liefst 5 slaapkamers. Bovendien een huis met lage exploitatiekosten door de (grotendeels) kunststof ramen en kozijnen en de zonnepanelen. In combinatie met de ligging vlak bij de natuur, een flink winkelcentrum en scholen kan je gerust spreken van een instapklare gezinswoning.
Meer info: https://www.erafocus.nl/woning/vespuccistraat-26/

Preview: Vespuccistraat 26 Geldrop
Corner house with no less than 5 bedrooms provided to the bottom. In addition, a house with low operating costs due to (mostly) plastic windows and window frames and the solar panels. Combined with the location close to nature, quite a mall and schools you can speak of a ready-to-live family home.
More info: https://www.erafocus.nl/woning/vespuccistraat-26/

Translated
Bezoek de makelaar op Facebook!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *