Nieuwe scherpe prijsstelling! Deze woning wordt verkocht door middel van een nor…

Vind nieuwe huizen in uw regio

Nieuwe scherpe prijsstelling! Deze woning wordt verkocht door middel van een nor…

Nieuwe scherpe prijsstelling! Deze woning wordt verkocht door middel van een normale verkoopprocedure. Geen gesloten biedingen. Dus voor de snelle beslisser, kijken, bieden en kopen. Kom jij snel kijken?

Deze zeer recent gebouwde en instapklare woning is een bezichtiging meer dan de moeite waard! De woning is met zorg bewoond en centraal gelegen nabij alle denkbare voorzieningen alsmede het openbaar vervoer en de uitvalswegen! http://www.maasmakelaars.nl/…/object/landgraaf-33-eindhoven/

New sharp pricing! This house is sold through a normal sales procedure. No closed bids. So for the quick decision maker, watch, bid and buy. Will you come and watch soon?

This very recently built and ready-to-live home is more than worth a viewing! The house is carefully inhabited and centrally located near all possible amenities as well as public transport and roads! http://www.maasmakelaars.nl/wonen/object/landgraaf-33-eindhoven/

Translated
Bezoek de makelaar op Facebook!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *