Nieuwbouwproject Groote Hoeven te Someren, EERSTE WONINGEN VERKOCHT Hoera! De …

Vind nieuwe huizen in uw regio

Nieuwbouwproject Groote Hoeven te Someren, EERSTE WONINGEN VERKOCHT Hoera! De …

Nieuwbouwproject Groote Hoeven te
Someren, EERSTE WONINGEN VERKOCHT

Hoera!🥳 De eerste contracten van de 13 woningen in het project Groote Hoeven zijn getekend. Gefeliciteerd aan alle kopers!

Kopers aan het woord
Jorrit en Miranda zijn de trotse kopers van een eigentijdse tweekapper in project Groote Hoeven in Someren. De woning beschikt over een tuin op het zuiden, een goed geïsoleerde garage en een oprit voor twee parkeerplaatsen op eigen terrein. “Met een tuin op het zuiden heb je de mogelijkheid lekker in de zon te zitten en buiten te genieten. De twee parkeerplaatsen zijn ideaal als je 2 auto’s hebt! Dit huis heeft alles wat we missen in onze huidige woning”. Ook de warmtepomp is een pluspunt. “Een gasloze woning is goed voor het milieu, kostenbesparend én toekomstbestendig. Een win-winsituatie!”

Lees het hele interview: www.groote-hoeven-someren.nl.

Zie jij jezelf hier ook wonen?🤩 Er zijn nog enkele woningen beschikbaar.

New construction project Big Hoeven
Someren, FIRST HOUSE SOLD

Hurray! 🥳 The first contracts of the 13 homes in the project Groote Hoeven have been signed. Congratulations to all buyers!

Buyers talking
Jorrit and Miranda are the proud buyers of a contemporary two-hairdresser in project Groote Hoeven in Someren. The house has a garden on the south, a well isolated garage and a driveway for two parking spaces on its own property. ′′ With a garden on the south you have the opportunity to sit in the sun and enjoy outside. The two parking spaces are ideal if you have 2 cars! This house has everything we miss in our current home ". The heat pump is also a plus. ′′ A gasless home is good for the environment, cost-saving and future-resistant. A win-win situation!"

Read the whole interview: www.groote-hoeven-someren.nl.

Do you also see yourself living here? 🤩 There are still a few homes available.

Translated
Bezoek de makelaar op Facebook!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *