NIEUW | Kerkakkerstraat 26 in Rijsbergen Ruime helft van een twee-onder-een-ka…

Vind nieuwe huizen in uw regio

NIEUW | Kerkakkerstraat 26 in Rijsbergen Ruime helft van een twee-onder-een-ka…

NIEUW | Kerkakkerstraat 26 in Rijsbergen

Ruime helft van een twee-onder-een-kap met een uitgebouwde keuken en bijkeuken. Een vrijstaande garage welke kan dienen als kantoor-/hobbyruimte. Twee royale slaapkamers, een wasruimte en ruime badkamer op de verdieping en een derde slaapkamer boven de uitbouw. Het huis met authentieke uitstraling is zowel qua techniek als qua afwerking sterk gemoderniseerd. Er is een ruime achtertuin met overdekt terras.

๐Ÿ“ž 076 – 597 59 00 | ๐Ÿ“ง og@vanhasselmakelaars.nl | ๐Ÿ“ฑ WhatsApp naar 06-82696601

https://www.vanhasselmakelaars.nl/โ€ฆ/huis-4900856-Kerkakkerโ€ฆ/

NEW | Church Street 26 in Rijsbergen

More than half of a two-under-one-hood with an upgraded kitchen and pantry. A detached garage that can serve as an office / hobby room. Two generous bedrooms, a laundry room and spacious bathroom on the floor and a third bedroom above the extension. The house with an authentic appearance has been significantly modernised both in terms of technology and finishing. There is a spacious backyard with indoor terrace.

๐Ÿ“ž ๐Ÿ“ž-59 59 | og@vanhasselmakelaars.nl og@vanhasselmakelaars.nl WhatsApp to 06-82696601

https://www.vanhasselmakelaars.nl/aanbod/woningaanbod/rijsbergen/koop/huis-4900856-Kerkakkerstraat-26/

Translated

Van Hassel makelaars, profile picture


Bezoek de makelaar op Facebook!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *