KIN ALERT – NIEUW IN DE VERKOOP We knallen het weekend in met deze sfeervolle e…

Vind nieuwe huizen in uw regio

KIN ALERT – NIEUW IN DE VERKOOP We knallen het weekend in met deze sfeervolle e…

❗️KIN ALERT – NIEUW IN DE VERKOOP❗️

We knallen het weekend in met deze sfeervolle en instapklare woning, gelegen op een rustige en kindvriendelijke locatie in de wijk Kievitsloop! Deze woning
wordt aangeboden met een VANAF-PRIJS, waarbij er een voorstel/bod gedaan kan worden vanaf €225.000,- k.k.

Deze instapklare eengezinswoning beschikt o.a. over 3 slaapkamers, oprit en diepe zonnig (zuid-oosten) gesitueerde achtertuin, een tuingerichte woonkamer, open luxe keuken (2016) en luxe badkamer op de eerste verdieping.

De fraaie woning op een autoluwe woonlocatie in de wijk Kievitsloop. Scholen, winkelcentrum Heksenwiel, openbaar vervoer, station Prinsenbeek, alsmede een ruim aanbod aan sociale voorzieningen zijn op loop-/fietsafstand bereikbaar. De verbinding ten opzichte van het centrum van Breda, het Centraal station Breda en de diverse uitvalswegen zijn uitstekend.

Bekijk Huiserf 13 op onze website en plan snel een bezichtiging!

❗️ CHIL ALERT – NEW ON SALE ❗️

We are going into the weekend with this atmospheric and ready-to-live home, located in a quiet and child-friendly location in the Kievitsloop district! This house
is offered with a FROM PRICE, with a suggestion / bid starting at € 225.000,- k.k.

This ready-to-live single-family home has 3 bedrooms, driveway and deep sunny (south-east) backyard, a garden-oriented living room, open luxury kitchen (2016) and luxurious bathroom on the first floor.

The beautiful house in a car-luwe location in the Kievitsloop district. Schools, shopping mall Heksenwiel, public transport, station Prinsenbeek, as well as a wide range of social services can be reached within walking distance. The connection compared to the centre of Breda, the central station Breda and the various roads are excellent.

Check out Huiserf 13 on our website and plan a viewing quickly!

TranslatedBezoek de makelaar op Facebook!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *