Het belang van een financieringsvoorbehoud en het inroepen daarvan

Vind nieuwe huizen in uw regio

Het belang van een financieringsvoorbehoud en het inroepen daarvan

De huizenmarkt is weer enorm aangetrokken. Huizen gaan als warme broodjes over de toonbank. Verkopers verkeren daarbij soms in de luxe positie dat zij voorwaarden kunnen stellen aan de verkoop. Een veel gehoorde eis is dat verkopers niet willen dat een zogenoemd financieringsvoorbehoud wordt opgenomen in de koopovereenkomst. Wil je als koper dit risico lopen?

Het belang van een financieringsvoorbehoud en het inroepen daarvan

De huizenmarkt is weer enorm aangetrokken. Huizen gaan als warme broodjes over de toonbank. Verkopers verkeren daarbij soms in de luxe positie dat zij voorwaarden kunnen stellen aan de verkoop. Een veel gehoorde eis is dat verkopers niet willen dat een zogenoemd financieringsvoorbehoud wordt opgenom…


Bezoek de makelaar op Facebook!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *