#weekendtip Het TROMP Percussion Eindhoven Festival is het enigste concours voo…

Vind nieuwe huizen in uw regio

#weekendtip Het TROMP Percussion Eindhoven Festival is het enigste concours voo…

#weekendtip
Het TROMP Percussion Eindhoven Festival is het enigste concours voor solo-slagwerk 🥁in de wereld. Er is dit jaar een uitgebreid online programma. Zaterdagavond kun je genieten van de livestream Playgrond presenteert: World of Rhythm – Last Night the DJ Saved My Life. Lekker onderuitgezakt genieten 🛋van magische wereldritmes. Muziek die is gedrenkt in relaxte ritmes en diepe pulsen. Muzikale uitstapjes tussen neoklassiek, techno en vooruitstrevende pop.

Meer weten >> http://ow.ly/Gaus30rjm6J

#weekendtip
The @[124275467674912:274:TROMP Percussion Eindhoven] Festival is the only competition for solo percussion 🥁 in the world. There is an extensive online program this year. Saturday night you can enjoy the livestream Playground presents: World of Rhythm – Last Night the DJ Saved My Life. Enjoying magical world rhythms down 🛋 Music soaked in relaxed rhythms and deep pulses. Musical trips between neo classic, techno and progressive doll.

Want to know more >> http://ow.ly/Gaus30rjm6J

Translated
Bezoek de makelaar op Facebook!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *