Toch overdrachtsbelasting bij woningen van meer dan 400.000,- Het plan om de o…

Vind nieuwe huizen in uw regio

Toch overdrachtsbelasting bij woningen van meer dan 400.000,- Het plan om de o…

Toch overdrachtsbelasting bij woningen van meer dan 400.000,-
Het plan om de overdrachtsbelasting voor alle huizenkopers onder de 35 jaar af te schaffen, is nog voor de invoering alweer aangepast. Het geldt alleen nog voor huizen die maximaal 400.000 euro kosten. Dat schrijft minister Kajsa Ollongren (Wonen) in een brief aan de Tweede Kamer. Lees hier het hele artikel: https://zodus.nl/category/blog/

Still transfer tax on homes over 400.000,-
The plan to abolish the transfer tax for all home buyers under 35 years old has been adjusted before the introduction. It only applies to houses that cost up to 400.000 euro. Minister Kajsa Ollongren (Living) writes this in a letter to the House of Representatives. Read the whole article here: https://zodus.nl/category/blog/

Translated
Bezoek de makelaar op Facebook!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *