SUCCESVOL AANGEKOCHT: PEGBROEKENLAAN 73 VELDHOVEN Wij hebben voor een van onze …

Vind nieuwe huizen in uw regio

SUCCESVOL AANGEKOCHT: PEGBROEKENLAAN 73 VELDHOVEN Wij hebben voor een van onze …

SUCCESVOL AANGEKOCHT: PEGBROEKENLAAN 73 VELDHOVEN

Wij hebben voor een van onze klanten succesvol de aankoop verzorgd van Pegbroekenlaan 74 in Veldhoven. Wij willen onze collega's van @hypodomus_makelaars_eindhoven feliciteren met de verkoop!

Ben jij op zoek naar jouw droomhuis? Maar grijp je elke keer mis of kan je jouw huis niet vinden? Dan is een aankoopmakelaar een uitkomst! Wij maken graag vrijblijvend een afspraak voor een (digitale) kop koffie om kennis te maken met elkaar. Neem contact met ons op! https://mve.to/MjAzMTE4MQ #makelaarineindhoven #makelaarinveldhoven #makelaarindekempen #droomhuisgezocht #jouwdroomhuis #droomhuis #aankoopmakelaar #verkoopmakelaar #makelaar

SUCCESSFULL Purchased: PEG TROUSERSLAN 73 VELDHOVEN

We successfully provided the purchase of Pegbroekenlaan 74 in Veldhoven for one of our customers. We would like to congratulate our colleagues from @hypodomus_makelaars_eindhoven on selling!

Are you looking for your dream home? But do you miss every time or can't you find your home? Then a purchase broker is an outcome! We would like to make an appointment without obligation for a (digital) cup of coffee to get acquainted with each other. Contact us! https://mve.to/MjAzMTE4MQ #realtorineindhoven #realtorinveldhoven #realtorindekempen #dreamhousesearch #dreamhouse #dreamhouse #dreamhouse #purchasebroker #salesbroker #realtor

Translated
Bezoek de makelaar op Facebook!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *