Makelaarsplein helpt mensen bij het realiseren van hun woonwensen. Of het nu om …

Vind nieuwe huizen in uw regio

Makelaarsplein helpt mensen bij het realiseren van hun woonwensen. Of het nu om …

Makelaarsplein helpt mensen bij het realiseren van hun woonwensen. Of het nu om het kopen of verkopen van een woning gaat. Als u een eigen woning hebt en u wilt verhuizen dan begint de ‘reis’ bij een waardebepaling (taxatie) van uw woning. Wij helpen u daarbij graag op weg.

Met de waardebepaling kunt u naar een (onafhankelijke) hypotheekadviseur. Met uw inkomensgegevens, de eventuele overwaarde van uw woning en uw persoonlijke wensen kunt tot een beeld komen in welke prijsklasse u uw nieuwe woning kunt gaan zoeken. Voor het in beeld brengen van deze mogelijkheden werken wij samen met De Hypotheekshop en De Heeren van Florijn.

Vervolgens kunnen wij u helpen bij het zoeken van een woning. O.b.v. uw wooncriteria bieden wij u de mogelijkheid al het aanbod van de in de regio aangesloten makelaars toe te sturen. Indien gewenst kunt u zich bij het vinden van een droomwoning door ons laten begeleiden. Wij taxeren de woning en adviseren u bij de aankoopstrategie.

Hebt u interesse in een gratis waardebepaling van uw woning?
Bel 040-711 11 52.

http://ow.ly/VrPq50Cf8rf

Makelaarsplein helps people realize their home wishes. Whether it's about buying or selling a house. If you have your own home and you want to move, the 'journey' starts with a valuation (valuation) of your home. We are happy to help you get started with this.

With the valuation you can go to an (independent) mortgage advisor. With your income data, the possible overvalue of your home and your personal wishes, you can find an image in which price range you can find your new home. For showing these possibilities we work with De Hypotheekshop and De Heeren van Florijn.

Then we can help you find a home. We offer you the opportunity to send all the offer of the affiliated brokers in the region. If you want, you can be guided by us when finding a dream home. We appraise the house and advise you with the purchase strategy.

Are you interested in a free valuation of your home?
Call 040-711 11 52.

http://ow.ly/VrPq50Cf8rf

Translated
Bezoek de makelaar op Facebook!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *