Kun je niet kiezen tussen een dakraam of balkon??! Here’s another video from a …

Vind nieuwe huizen in uw regio

Kun je niet kiezen tussen een dakraam of balkon??! Here’s another video from a …


Kun je niet kiezen tussen een dakraam of balkon??!Here’s another video from a different angle to show just how cool this #veluxamerica balcony roof window really is! Installed on a vaulted wall, the window actually feels like it adds usable square footage to a space! You can enter to win a Cabrio Roof Balcony and installation from VELUX! To enter, click here http://info.veluxusa.com/cabrio-balcony/sweepstakes through Dec 3. #carpentry #carpenter #velux #balcony #balconyroofwindow #cooldiy #diy #amazing #omg #homedepot #makita #timberline

Bezoek de makelaar op Facebook!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *