EEN JONGE HOEKWONING IN BEST LAATSTE KANS! Deze energiezuinige hoekwoning is ge…

Vind nieuwe huizen in uw regio

EEN JONGE HOEKWONING IN BEST LAATSTE KANS! Deze energiezuinige hoekwoning is ge…


EEN JONGE HOEKWONING IN BEST

LAATSTE KANS! Deze energiezuinige hoekwoning is gebouwd in 2020 en nog nooit bewoond geweest. U koopt dus ook vrij op naam! Dit betekent geen bijkomende kosten als overdrachtsbelasting of notariskosten. Op de vloerafwerking, lampen en raambekleding na is de woning helemaal af. Wat koop u dan? Een moderne, ruime hoekwoning met twee verdiepingen met 14 zonnepanelen, goed voor een vermogen van max. ca. 3.900 wp, een luchtwarmtepomp met koelunit, mooie volledig ingerichte hoekkeuken met inbouwapparatuur, luxe badkamer met inloopdouche, wastafelmeubel en tweede zwevend toilet. Bij de woning hoort een eigen parkeerplaats met een optrekbeugel, zodat de parkeerplaats ook van uzelf is en blijft. De woning is gelegen aan Zagerij 1 te Best en heeft een vraagprijs van € 279.745 v.o.n.
#berkkerkhof #makelaar #makelaardij #best #gembest #hoekwoning

https://www.berkkerkhof.nl/…/aanbod/3745-zagerij-1-best.html

A BOY CORNER HOUSE BEST

LAST CHANCE! This energy efficient corner house was built in 2020 and has never been inhabited. So you also buy freely by name! This means no additional costs such as transfer tax or notary costs. Except for the floor finish, lamps and window coverings, the house is completely finished. What do you buy? A modern, spacious corner house with two floors with 14 solar panels, good for a capacity of max. ca. 3.900 wp, an air heat pump with cooling unit, beautiful fully furnished corner kitchen with appliances, luxurious bathroom with walk-in shower, sink furniture and second floating toilet. The house belongs to its own parking lot with a pull-up bracket, so that the parking lot is and remains yours as well. The house is located on Zagerij 1 in Best and has a asking price of € 279.745 from
#berkkerkhof #makelaar #makelaardij #best #gembest #hoekwoning

https://www.berkkerkhof.nl/wonen/aanbod/3745-zagerij-1-best.html

Translated
Bezoek de makelaar op Facebook!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *