BINNENKORT IN VERKOOP Statig en uniek, met stijl en allure en een voortuin met …

Vind nieuwe huizen in uw regio

BINNENKORT IN VERKOOP Statig en uniek, met stijl en allure en een voortuin met …

BINNENKORT IN VERKOOP

Statig en uniek, met stijl en allure en een voortuin met aansluitend een parkachtige kloostertuin? Heerlijk in alle vrijheid wonen! Deze moderne tussenwoning uit 2012 heeft het allemaal!

Locatie:
Esch staat samen met Biezenmortel, Haaren en Helvoirt garant voor veel Brabantse gezelligheid in de bourgondische gemeente Haaren, waar het naast monumentaal wonen ook nog fijn recreëren is. Voormalig Commissaris van de Koningin van Noord Brabant Van Agt noemde Esch niet voor niets “de glimlach van Brabant”
Uiteenlopende fiets- en wandelroutes laten jong en oud van het omliggende groen genieten. De dorpskern van Esch is op circa 1000 meter afstand gelegen. Hier zijn diverse dorpsvoorzieningen zoals een kerk, supermarkt, cafés, damesmodezaak, pannenkoekenhuis, cafetaria, sportzaal en school met peuterspeelzaal. Binnen handbereik zijn daarnaast ook alle voorzieningen van Boxtel gelegen, zoals het wijkwinkelcentrum Selissenwal, het gezellige centrum, een tuincentrum en een bouwmarkt. Door de zeer gunstige ligging nabij de snelweg A2 is het cultuur-, winkel- en uitgaanscentrum van ‘s-Hertogenbosch binnen 10 autominuten te bereiken en het centrum van Eindhoven ligt op nog geen halfuur rijden. De nabijgelegen treinstations van Boxtel, Vught en ’s-Hertogenbosch zijn een uitkomst voor degenen die graag met het openbaar vervoer reizen. Op eigen terrein is ruime parkeergelegenheid voor de bewoners én bezoekers.

Vraagprijs € 259.500,- k.k.

ON SALE soon

Stately and unique, with style and allure and a front yard with a parky monastery garden following? Lovely living in freedom! This modern terraced house from 2012 has it all!

Location:
Esch, together with Biezenmortel, Haaren and Helvoirt, guarantees a lot of fun in Brabant in the Burgundian municipality of Haaren, where living next to monumental is also nice to recreat. Former commissioner of the Queen of North Brabant Van Agt called Esch ′′ the smile of Brabant ′′ for a reason
Various cycling and hiking routes allow young and old to enjoy the surrounding greenery. The village centre of Esch is located about 1000 meters away. Here are various villages such as church, supermarket, cafes, women's fashion shop, pancake house, cafeteria, gym and school with preschool. There are also all amenities of Boxtel within reach, such as the Selissenwal district shopping mall, the cosy centre, a garden centre and a hardware store. Due to the very convenient location near the A2 highway you can reach the culture, shop and nightlife centre of's-Hertogenbosch within 10 minutes and the centre of Eindhoven is less than half an hour drive. The nearby train stations of Boxtel, Vught and's-Hertogenbosch are an outcome for those who like to travel by public transport. There is spacious parking for residents and visitors on their own property.

Asking price € 259.500,- k.k.

TranslatedBezoek de makelaar op Facebook!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *