Wanneer je net je huis verkocht hebt, ben je de eerste weken waarschijnlijk druk…

Vind nieuwe huizen in uw regio

Wanneer je net je huis verkocht hebt, ben je de eerste weken waarschijnlijk druk…

Wanneer je net je huis verkocht hebt, ben je de eerste weken waarschijnlijk druk met klussen, sjouwen en inrichten in je nieuwe huis. Maar daarna is het, wanneer het weer kan natuurlijk, een uitstekend moment om je in de watten te laten leggen in een van de gezellige restaurants die Helmond rijk is. Helemaal als wij trakteren, toch?

Makelaar De Vree geeft een rondje van het huis. Als je in mei, juni of juli 2020 je huis via ons in de verkoop zet, ontvang je van ons een mooie waardecheque die je kunt besteden bij een deelnemend restaurant of Het Speelhuis. Zo steunen we samen de Helmondse horeca en kun jij er een avondje uit op onze kosten. Geniet ervan!
Bezoek de makelaar op Facebook!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *