Te koop! Oud Brandevoort 10, Helmond (Brandevoort). Op zoek naar een zeer ruime …

Vind nieuwe huizen in uw regio

Te koop! Oud Brandevoort 10, Helmond (Brandevoort). Op zoek naar een zeer ruime …

Te koop! Oud Brandevoort 10, Helmond (Brandevoort). Op zoek naar een zeer ruime Villa? Bekijk dan deze magnifieke en luxe uitgevoerde witte villa. In deze woning vind je maar liefst 7 slaapkamers en 3 badkamers. Voorzien van separate leefkeuken, multifunctioneel kantoor op de begane grond en een royale garage. Bekijk alle info op de website: http://ow.ly/dU6C50CfbUa.

For sale! Old Brandevoort 10, Helmond (Brandevoort). Looking for a very spacious villa? Check out this magnificent and luxuriously executed white villa. In this house you will find no less than 7 bedrooms and 3 bathrooms. Equipped with separate kitchen, multifunctional office on the ground floor and a generous garage. Check out all info on the website: http://ow.ly/dU6C50CfbUa.

TranslatedBezoek de makelaar op Facebook!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *