Op deze toplocatie, vooraan gelegen aan de Oranjestraat in Best, op loopafstand …

Vind nieuwe huizen in uw regio

Op deze toplocatie, vooraan gelegen aan de Oranjestraat in Best, op loopafstand …

Op deze toplocatie, vooraan gelegen aan de Oranjestraat in Best, op loopafstand van de winkels, komt deze tweekapper in de verkoop. De woning is gelegen op een mooi privacy biedend, te behappen perceel, van 319 m2. Aan de achterzijde is deze tweekapper uitgebouwd met slaapkamer en badkamer op begane grond en de eerste verdieping telt 3 slaapkamers en een 2e badkamer 🏡. Bel voor een afspraak/bezichtiging 0499-764000 #BestHousing

At this top location, located in front of the Oranjestraat in Best, within walking distance of the shops, this two-hairdresser will be on sale. The house is located on a beautiful privacy offering, to be eaten plot, of 319 m2. At the back this two-hairdresser has been expanded with bedroom and bathroom on the ground floor and the first floor has 3 bedrooms and a second bathroom 🏡 . Call for an appointment / viewing 0499-764000 #BestHousing

TranslatedBezoek de makelaar op Facebook!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *