Hulp gevraagd Via de Voedselbank en kennis Esther van der Donk (voorzitter van …

Vind nieuwe huizen in uw regio

Hulp gevraagd Via de Voedselbank en kennis Esther van der Donk (voorzitter van …

Hulp gevraagd‼️

Via de Voedselbank en kennis Esther van der Donk (voorzitter van de Voedselbank) heb ik gehoord dat vanwege Corona een groot aantal kinderen dit jaar geen of nauwelijks cadeautjes in de schoen zal krijgen.

Daarnaast kampt de voedselbank altijd met grote tekorten en voorzien zij dat ze de mensen die het hard nodig hebben in december slechts karig kunnen bedienen.

Dat kunnen we niet laten gebeuren!

Met de serviceclub Rotary Loon Op Zand, waar ik lid van ben, hebben we daarom een actie op touw gezet. We willen iedereen vragen om voor 20 november 2020 een klein doosje met schoencadeautjes samen te stellen. Het gaat om de kleine, nieuwe schoencadeautjes.

Help je ons mee om stil kinderverdriet in de donkere decembermaand te voorkomen?

Maak een doosje met cadeaus en geef ze bij mij af of stuur me een berichtje dan kom ik ze halen. Ik zorg samen met de andere initiatiefnemers ervoor dat de cadeautjes bij de Voedselbank komen.

Heb je een bedrijf en help je ons dan meld ik, op mijn FB account en op het account van onze serviceclub, dat je hebt geholpen. Als je dat liever niet hebt kun je ook in stilte doneren.

Laten we met zijn allen er een leuke Sinterklaas van maken ook voor kinderen van wie de ouders vanwege Corona nu geen kant op kunnen.

Bedankt! 🙏

Van de Zande Makelaardij, profile picture


Bezoek de makelaar op Facebook!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *