Hulp gevraagd Via de Voedselbank en kennis Esther van der Donk (voorzitter van d…

Vind nieuwe huizen in uw regio

Hulp gevraagd Via de Voedselbank en kennis Esther van der Donk (voorzitter van d…

Hulp gevraagd‼️ Via de Voedselbank en kennis Esther van der Donk (voorzitter van de Voedselbank) heb ik gehoord dat vanwege Corona een groot aantal kinderen dit jaar geen of nauwelijks cadeautjes in de schoen zal krijgen. Daarnaast kampt de voedselbank altijd met grote tekorten en voorzien zij dat ze de mensen die het hard nodig hebben in december slechts karig kunnen bedienen. Dat kunnen we niet laten gebeuren! Met de serviceclub Rotary Loon Op Zand, waar ik lid van ben, hebben we daarom een actie op touw gezet. We willen iedereen vragen om voor 20 november 2020 een klein doosje met schoencadeautjes samen te stellen. Het gaat om de kleine, nieuwe schoencadeautjes. Help je ons mee om… MoreBezoek de makelaar op Facebook!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *