VRIJSTAAND WOONHUIS MET RUIM PERCEEL Ben jij op zoek naar een fraai vrijstaand w…

Vind nieuwe huizen in uw regio

VRIJSTAAND WOONHUIS MET RUIM PERCEEL Ben jij op zoek naar een fraai vrijstaand w…

❗️VRIJSTAAND WOONHUIS MET RUIM PERCEEL❗ Ben jij op zoek naar een fraai vrijstaand woonhuis op een ruim perceel en kun je dit in Breda maar niet vinden…? Dan is deze fraaie en duurzame vrijstaande woning met een royale binnen- en buitenruimte in Oosterhout het wellicht voor jou?! Laat je tijdens een bezichtiging overtuigen van de unieke kenmerken van deze woning. Bekijk Maalsteen 18 nu op onze website en plan vandaag nog een afspraak in voor een bezichtiging.

Kin Makelaars Breda, profile pictureImage may contain: table, plant and indoorImage may contain: table and indoorImage may contain: tree, plant, sky, grass, house, outdoor and natureImage may contain: tree, table, plant, outdoor and nature


Bezoek de makelaar op Facebook!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *