Vandaag aangemeld! Op gunstige woonlocatie in de wijk Groeseind gelegen knusse e…

Vind nieuwe huizen in uw regio

Vandaag aangemeld! Op gunstige woonlocatie in de wijk Groeseind gelegen knusse e…


Vandaag aangemeld! Op gunstige woonlocatie in de wijk Groeseind gelegen knusse eindwoning met aangebouwde berging/garage v.v. elektra en wastafel, voortuin, betegelde intieme binnenplaats/patio en een ruim privacy biedend dakterras met kunststof grasgazon. Er is parkeergelegenheid in de daarvoor bestemde parkeerhavens ook gelegen voor de woning. De woning wordt gekenmerkt door het vele groen dat aanwezig is op de gevels. De woning is gedeeltelijk voorzien van dubbele beglazing. Van der Aastraat 31, Tilburg. Koopsom ā‚¬150.000 k.k. https://bit.ly/2MtrCLk
Bezoek de makelaar op Facebook!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *