Vandaag aangemeld! Aan de rand van het centrum van Tilburg, grenzend aan de gewi…

Vind nieuwe huizen in uw regio

Vandaag aangemeld! Aan de rand van het centrum van Tilburg, grenzend aan de gewi…


Vandaag aangemeld! Aan de rand van het centrum van Tilburg, grenzend aan de gewilde wijk Armhoef gelegen aantrekkelijk, modern, instapklaar tweekamerappartement op de begane grond met fijne royale tuin en inpandige berging. Het betreft hier een ruim en speels opgezet appartementencomplex “Wilhelmina Staete” voorzien van lift, inpandige bergingen, containerruimte en goed verlicht afgesloten binnenplaats die is ingericht met meerdere tuintjes die het appartementencomplex een sfeervol karakter geven en die zeker bijdragen tot een fijn woongenot. In de loop van de tijd zijn er de nodige verbeteringen aangebracht waaronder kozijnen die zijn voorzien van extra geluidswerende en isolerende beglazing, ventilatie, een nieuwe liftinstallatie, intercom met camera en opgeknapt afgesloten binnenterrein met goede verlichting die toegankelijk is via een elektrisch bedienbaar hek. Bosscheweg 250-11, Tilburg. Koopsom €145.000,–k.k. https://bit.ly/2KV9sAZ





Bezoek de makelaar op Facebook!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *