TE KOOP: Machtige tweekapper te Waalre, volledige verbouwd en met veel smaak geh…

Vind nieuwe huizen in uw regio

TE KOOP: Machtige tweekapper te Waalre, volledige verbouwd en met veel smaak geh…

TE KOOP: Machtige tweekapper te Waalre, volledige verbouwd en met veel smaak geheel gemoderniseerd, in een fijne woonstraat. Schitterende woonkamer met houten vloer, mooie deuren, schuifpui en design houtkachel. Stijlvolle keuken met vide (kantoor), luxe sanitair, 3 tot 5 slaapkamers, separate wasruimte en veel bergruimte. Eigen oprit. Tuin met veel privacy. Bel voor meer informatie of bezichtiging met Hans Rosendaal van Rosendaal Makelaardij, telefoon 06-57779369. Ook welkom in avond/weekend.


Rosendaal Makelaardij, profile pictureNo photo description available.No photo description available.No photo description available.No photo description available.


Bezoek de makelaar op Facebook!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *