Op een ๐ ๐ž๐ฐ๐ž๐ฅ๐๐ข๐ ๐ž ๐ฅ๐จ๐œ๐š๐ญ๐ข๐ž gelegen ๐›๐ฎ๐ง๐ ๐š๐ฅ๐จ๐ฐ met twee slaapkamers en een riante ond…

Vind nieuwe huizen in uw regio

Op een ๐ ๐ž๐ฐ๐ž๐ฅ๐๐ข๐ ๐ž ๐ฅ๐จ๐œ๐š๐ญ๐ข๐ž gelegen ๐›๐ฎ๐ง๐ ๐š๐ฅ๐จ๐ฐ met twee slaapkamers en een riante ond…

Op een ๐ ๐ž๐ฐ๐ž๐ฅ๐๐ข๐ ๐ž ๐ฅ๐จ๐œ๐š๐ญ๐ข๐ž gelegen ๐›๐ฎ๐ง๐ ๐š๐ฅ๐จ๐ฐ met twee slaapkamers en een riante onderhoudsvriendelijke ๐š๐œ๐ก๐ญ๐ž๐ซ๐ญ๐ฎ๐ข๐ง gelegen op ๐ก๐ž๐ญ ๐ฐ๐ž๐ฌ๐ญ๐ž๐ง ๐ŸŒพ De woning ligt in de ruim opgezette, kindvriendelijke en groene buurt “๐‚๐š๐ฆ๐ฉ๐ž๐ง๐ก๐จ๐ž๐Ÿ” in de Reeshof nabij het Reeshofpark.
Ondanks de rustige omgeving liggen ๐›๐ž๐ฅ๐š๐ง๐ ๐ซ๐ข๐ฃ๐ค๐ž ๐ฎ๐ข๐ญ๐ฏ๐š๐ฅ๐ฌ๐ฐ๐ž๐ ๐ž๐ง en voorzieningen op een steenworp afstand ๐Ÿš˜ Het treinstation Tilburg-Reeshof, ๐๐ข๐ฏ๐ž๐ซ๐ฌ๐ž ๐ฌ๐ฉ๐จ๐ซ๐ญ๐ฏ๐จ๐จ๐ซ๐ณ๐ข๐ž๐ง๐ข๐ง๐ ๐ž๐ง
๐Ÿ‹๏ธโ€โ™€๏ธ en winkelcentra ”De Heyhoef” liggen op ๐ฅ๐จ๐จ๐ฉ๐š๐Ÿ๐ฌ๐ญ๐š๐ง๐. Het centrum van Tilburg bereikt u op de fiets in 25 minuten. Daarnaast zijn ook de uitvalswegen richting ๐„๐ข๐ง๐๐ก๐จ๐ฏ๐ž๐ง, ๐๐ซ๐ž๐๐š ๐ž๐ง ‘๐ฌ ๐‡๐ž๐ซ๐ญ๐จ๐ ๐ž๐ง๐›๐จ๐ฌ๐œ๐ก vanaf de woning uitstekend te bereiken ๐Ÿ‘Œ

Makelaarskantoor Jurgens & van Bemmelen, profile picture


Bezoek de makelaar op Facebook!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *