Nieuw aanbod Van Petershemstraat 3, Oirschot Wat een riant huis! Deze vrijstaand…

Vind nieuwe huizen in uw regio

Nieuw aanbod Van Petershemstraat 3, Oirschot Wat een riant huis! Deze vrijstaand…


❗️🏠Nieuw aanbod🏠❗️ 📍Van Petershemstraat 3, Oirschot Wat een riant huis! Deze vrijstaande woning van ruim 1.000m3 is volgens ons een ideale gezinswoning. Wat denk je van 5 slaapkamers🛏 , een luxe keuken en badkamer🛁, een flinke woonkamer met 2 zithoeken en een multifunctionele aanbouw, ideaal als speelkamer of werkplek? Ook een flinke kelder op stahoogte, bijkeuken en een inpandige garage🚗 ontbreken niet. Alles hoogwaardig afgewerkt. Rustig gelegen aan de Van Petershemstraat in het mooie Spoordonk! 🏠 Woonoppervlak ➡️ 240m2
💵 Verkoopprijs ➡️ €670.000,- k.k.
🏡 Perceel ➡️ 508m2 Contact of een bezichtiging plannen?
📲 WhatsApp ➡️ 06 28 54 56 31
☎️Telefoon ➡️ 0499 57 82 14
📩 E-mail ➡️ info@huismarct.nl
Bezoek de makelaar op Facebook!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *