Het is bijna zover ……. De laatste ramen worden gelapt, de stoep nog even gev…

Vind nieuwe huizen in uw regio

Het is bijna zover ……. De laatste ramen worden gelapt, de stoep nog even gev…


Het is bijna zover ……. De laatste ramen worden gelapt, de stoep nog even geveegd en de tuin nog even aangeharkt. En dan kan het beginnen. De NVM Open Huizen Dag. Onze verkopers zijn er klaar voor en ontvangen u graag. Kijk van te voren wel eerst naar de lijst met deelnemende panden, aangezien er alweer panden verkocht zijn onder voorbehoud en dus niet meer meedoen aan de OHD.De Koning Makelaardij BV, profile pictureImage may contain: one or more people, sky, cloud and outdoor


Bezoek de makelaar op Facebook!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *