BINNENKORT IN VERKOOP: Klussers en natuurliefhebbers opgelet ! Aan de rand van…

Vind nieuwe huizen in uw regio

BINNENKORT IN VERKOOP: Klussers en natuurliefhebbers opgelet ! Aan de rand van…

🔜🔜BINNENKORT IN VERKOOP: 👷‍♀️👷Klussers en natuurliefhebbers opgelet ! Aan de rand van 🏡🏡Vlijmen gelegen 2-onder-1 kapwoning uit 1961 met oprit en garage!! ⚒⚒De woning dient gemoderniseerd te worden. VRAAGPRIJS: € 250.000.- k.k. Interesse ? ☎️☎️Bel, mail of WhatsApp ons, we staan voor u klaar

AMB Makelaars Drunen - Vlijmen - Heusden, profile pictureImage may contain: text that says 'AMB makelaars BINNENKORT IN DE VERKOOP SNEAK PREVIEW PREVIEW www.amb-makelaars.nl 's-Hertogenbosch I Vught I Drunen'Image may contain: phone, text that says 'Garage Bergkast Keuken Woon-/eetkamer Toilet Entree denzij tvoor AMB makelaars'Image may contain: table, plant and indoorImage may contain: plant, tree, house, grass, sky, outdoor and nature


Bezoek de makelaar op Facebook!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *