BINNENKORT IN VERKOOP IN HEUSDEN : Zeer ruime twee-onder-een-kapwoning met eige…

Vind nieuwe huizen in uw regio

BINNENKORT IN VERKOOP IN HEUSDEN : Zeer ruime twee-onder-een-kapwoning met eige…

BINNENKORT IN VERKOOP IN HEUSDEN : 🔜🔜Zeer ruime twee-onder-een-kapwoning met eigen oprit, 5 slaapkamers, bad- en slaapkamer op de begane grond, ruime 👩‍🍳👩‍🍳woonkeuken, vrije achterom, zicht op de stadswallen en op steenworpafstand van het centrum gelegen. 🤩🤩Met een woonoppervlakte van maar liefst 191 m² en een kuubinhoud van 700 m³ is dit een ideale gezinswoning. De oprit biedt ruimte aan minimaal 3 auto’s. VRAAGPRIJS: € 599.000.- k.k. Interesse ? ☎️☎️Bel, mail of WhatsApp ons, 🙋‍♀️🙋we staan voor u klaar

AMB Makelaars Drunen - Vlijmen - Heusden, profile pictureImage may contain: one or more people and eyeglasses, text that says 'AMB makelaars Sneak preview www.amb-makelaars.nl 's-Hertogenbosch I Vught I Drunen'Image may contain: table and indoorImage may contain: table and indoorImage may contain: living room, table and indoor


Bezoek de makelaar op Facebook!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *