***BINNENKIJKEN*** Vandaag kijken we even binnen bij deze vrijstaande woning gel…

Vind nieuwe huizen in uw regio

***BINNENKIJKEN*** Vandaag kijken we even binnen bij deze vrijstaande woning gel…

***BINNENKIJKEN*** Vandaag kijken we even binnen bij deze vrijstaande woning gelegen aan de Stenen Kamer 10. De woning is voorzien van een ruime aanbouw op de begane grond, 3 slaapkamers en een moderne keuken. Het is mogelijk om de zolderverdieping nog bij de woning te betrekken. 🏡 Stenen Kamer 10 Boxtel
Woonoppervlak: +/- 115 m2
Perceel: +/- 318 m2
Inhoud: +/- 460 m3
Vraagprijs: €415.000,- k.k. Voor meer informatie of om een bezichtiging in te plannen bel 062848640. #tekoop #vrijstaand #vrijstaandewoning #boxtel #tekoopboxtel #makelaar #makelaardij #elinemakelaardij #makelaarboxtel #evenbinnenkijken #binnenkijken #stenenkamer

Eline Makelaardij, profile pictureImage may contain: house, plant, tree, sky and outdoor, text that says '日'Image may contain: people sitting, living room, table and indoorImage may contain: people sitting, table and indoorImage may contain: indoor, text that says 'brood'


Bezoek de makelaar op Facebook!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *