Aan een mooi groen plein ๐ข๐ง ๐๐ž ๐‘๐ž๐ž๐ฌ๐ก๐จ๐Ÿ staat deze keurig onderhouden hoekwoning…

Vind nieuwe huizen in uw regio

Aan een mooi groen plein ๐ข๐ง ๐๐ž ๐‘๐ž๐ž๐ฌ๐ก๐จ๐Ÿ staat deze keurig onderhouden hoekwoning…

Aan een mooi groen plein ๐ข๐ง ๐๐ž ๐‘๐ž๐ž๐ฌ๐ก๐จ๐Ÿ ๐ŸŒฟ staat deze keurig onderhouden hoekwoning. โœ”๏ธ Eigen oprit en carport
โœ”๏ธ Een woonkeuken
โœ”๏ธ Twee ruime slaapkamers met de mogelijkheid tot drie slaapkamers
โœ”๏ธ Zeer goed onderhouden achtertuin Deze woning is ideaal gelegen, namelijk met ๐ฏ๐ซ๐ข๐ฃ ๐ฎ๐ข๐ญ๐ณ๐ข๐œ๐ก๐ญ, in een kindvriendelijke omgeving door de vele speel- en groenvoorzieningen. ๐Ž๐ฉ ๐ค๐จ๐ซ๐ญ๐ž ๐š๐Ÿ๐ฌ๐ญ๐š๐ง๐ vindt u het Reeshofpark en het NS station, winkelcentrum Heyhoef, sportaccommodaties, ๐จ๐ง๐๐ž๐ซ๐ฐ๐ข๐ฃ๐ฌ๐ข๐ง๐ฌ๐ญ๐ž๐ฅ๐ฅ๐ข๐ง๐ ๐ž๐ง en andere faciliteiten. Daarnaast is er een snelle ๐š๐š๐ง๐ฌ๐ฅ๐ฎ๐ข๐ญ๐ข๐ง๐  ๐ฆ๐ž๐ญ ๐จ๐ฆ๐ฅ๐ข๐ ๐ ๐ž๐ง๐๐ž dorpen via de Burgemeester Letschertweg en de Bredaseweg. ๐Ÿ“ฒ Een bezichtiging plannen voor deze woning? Dat kan via 013-3032227 of info@jurgens-vanbemmelen.nl

Makelaarskantoor Jurgens & van Bemmelen, profile picture


Bezoek de makelaar op Facebook!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *