TE HUUR! Op een rustige locatie, op korte afstand van het centrum van Budel, b…

Vind nieuwe huizen in uw regio

TE HUUR! Op een rustige locatie, op korte afstand van het centrum van Budel, b…


TE HUUR!
Op een rustige locatie, op korte afstand van het centrum van Budel, bevindt zich dit ruime vrijstaande woonhuis met 4 (mogelijk 5) slaapkamers en een bergruimte. Het betreft een eenvoudige woning voorzien van nieuw sanitair. Volledig vrij gelegen met een privacybiedende, groene tuin rondom.

Kijk voor meer informatie op onze website https://www.swmakelaars.nl/aanbod/woningaanbod/budel/huur/huis-4046814-Rembrandtlaan-5/ of bel ons op 0495 588333.Snijders & de Werdt Makelaars, profile pictureNo photo description available.No photo description available.No photo description available.No photo description available.


Bezoek de makelaar op Facebook!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *