Nieuw aangemeld! Aan een lommerrijke, ruim opgezette laan, op een riant perceel…

Vind nieuwe huizen in uw regio

Nieuw aangemeld! Aan een lommerrijke, ruim opgezette laan, op een riant perceel…


Nieuw aangemeld!

Aan een lommerrijke, ruim opgezette laan, op een riant perceel gelegen, vrijstaande villa met een
optimaal privacy biedende tuin op het zonnige zuiden, diepe oprit voor meerdere auto’s en een royale garage. De villa beschikt over 4 royale slaapkamers, 2 badkamers, een werk-/slaapkamer op de begane grond en is degelijk gebouwd met een knipoog naar de Bossche School.
Vraagprijs: € 699.000,- k.k.

Kijk nu voor meer informatie en foto’s op: https://boumij.nl/koop/HH107181/berkenlaan-3-5248-bc-rosmalenBoumij Makelaars, profile pictureImage may contain: sky, tree, house, plant, cloud, outdoor and natureImage may contain: plant, tree, sky, house, grass, outdoor and natureImage may contain: plant, tree, outdoor and natureImage may contain: people sitting, table, living room and indoor


Bezoek de makelaar op Facebook!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *