Huis te koop: Gemberstraat 16 5632 SK Eindhoven [funda]

Vind nieuwe huizen in uw regio

Huis te koop: Gemberstraat 16 5632 SK Eindhoven [funda]

NIEUW: Vrijstaande, degelijk gebouwde bungalow uit 1972, naar een ontwerp van architect A.C.M. Damen n.v. uit Veldhoven. De bungalow en de terrassen er omheen zijn als een geheel ontworpen. Aan de oorspronkelijke indeling is zowel binnen als buiten niets veranderd. Het perceel is 1050 m2 groot. Vanaf het grote beschutte terras aan de achterzijde loopt de tuin direct door in het unieke natuurgebied Dommeldal met prachtige wandelpaden. U komt hier helemaal tot rust met de fluitende vogels en ruisende bomen om u heen.


Vollenbroek Makelaars, profile picture

Huis te koop: Gemberstraat 16 5632 SK Eindhoven [funda]Bezoek de makelaar op Facebook!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *