Donderdag a.s. is het zover, de start verkoop van nieuwbouwproject D’n Bens in L…

Vind nieuwe huizen in uw regio

Donderdag a.s. is het zover, de start verkoop van nieuwbouwproject D’n Bens in L…

Donderdag a.s. is het zover, de start verkoop van nieuwbouwproject D’n Bens in Langenboom! šŸŽ‰ Wil jij dat we bij jou thuis langskomen om je de uitgebreide verkoopdocumentatie te overhandigen en de eerste vragen te beantwoorden? šŸ” Neem dan contact met ons op via:
šŸ“ž 0413 25 70 33
šŸ“§ uden@krabben.nl

šŸ“£ Volgende week donderdag 12 november gaat de verkoop van de huizen van Plan D’n Bens van start šŸ“£. Heb jij interesse of vragen? Op donderdag 12 november tussen 15:00 uur en 19:00 uur komen de makelaars bij u thuis aan de deur om de uitgebreide brochure te verstrekken en eventueel direct vragen te beantwoorden. ā–¶ļø Wil je dat ze ook bij jou langs komen? Meld je aan via het formulier op de site: https://www.dnbens.nl/meer-info/ Ken jij iemand die hierin interesse heeft? Taggen, delen of gericht doorsturen is erg fijn. šŸ”

Van der Krabben makelaardij, profile pictureImage may contain: cloud, sky, tree, house, plant and outdoorImage may contain: cloud, sky, tree, house, plant, grass, outdoor and natureImage may contain: cloud, sky, tree, house and outdoorImage may contain: sky, tree, house, cloud, plant, grass, outdoor and nature


Bezoek de makelaar op Facebook!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *