𝐕𝐚𝐧 𝐇𝐞𝐞𝐬𝐰𝐢𝐣𝐤𝐬𝐭𝐫𝐚𝐚𝐭 𝟒𝟒 | 𝐔𝐝𝐞𝐧𝐡𝐨𝐮𝐭 | €𝟑𝟓𝟗.𝟎𝟎𝟎 𝐊.𝐊. Gelegen op een zeer gewilde lo…

Vind nieuwe huizen in uw regio

𝐕𝐚𝐧 𝐇𝐞𝐞𝐬𝐰𝐢𝐣𝐤𝐬𝐭𝐫𝐚𝐚𝐭 𝟒𝟒 | 𝐔𝐝𝐞𝐧𝐡𝐨𝐮𝐭 | €𝟑𝟓𝟗.𝟎𝟎𝟎 𝐊.𝐊. Gelegen op een zeer gewilde lo…

𝐕𝐚𝐧 𝐇𝐞𝐞𝐬𝐰𝐢𝐣𝐤𝐬𝐭𝐫𝐚𝐚𝐭 𝟒𝟒 | 𝐔𝐝𝐞𝐧𝐡𝐨𝐮𝐭 | €𝟑𝟓𝟗.𝟎𝟎𝟎 𝐊.𝐊. 🏡 Gelegen op een zeer gewilde locatie in het centrum van Udenhout vindt u deze leuke karakteristieke twee-onder-een-kap woning met ruime tuin en maar liefst 4 slaapkamers. De woning is zonnig, in het centrum gelegen maar toch gesitueerd in een mooi breed opgezette rustige straat. Met veel voorzieningen in de buurt, gesitueerd op loopafstand van het centrum van Udenhout en loopafstand van een supermarkt. Daarnaast is de dichtstbijzijnde uitvalsweg in de nabije omgeving op slechts 6 minuten rijden. 📲 𝟎𝟏𝟑-𝟑𝟎𝟑𝟐𝟐𝟕
📩 𝐢𝐧𝐟𝐨@𝐣𝐮𝐫𝐠𝐞𝐧𝐬-𝐯𝐚𝐧𝐛𝐞𝐦𝐦𝐞𝐥𝐞𝐧.𝐧𝐥

Makelaarskantoor Jurgens & van Bemmelen, profile picture


Bezoek de makelaar op Facebook!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *