WONING UITGELICHT | LANDGOED | MEERLE (B) Net over de grens in België, ligt dit…

Vind nieuwe huizen in uw regio

WONING UITGELICHT | LANDGOED | MEERLE (B) Net over de grens in België, ligt dit…

WONING UITGELICHT | LANDGOED | MEERLE (B)
Net over de grens in België, ligt dit gigantische landgoed van ruim 90.000 m2! De karakteristieke villa wordt omringd door een parktuin met hagen, bomen, rododendron struiken en een vijver. Een groene oase van rust en privacy. Op dit bijzondere landgoed…

Image may contain: sky, cloud, house, tree, plant and outdoorImage may contain: tree, sky, plant, grass, house, outdoor and natureImage may contain: tree, plant, sky, cloud, outdoor and natureImage may contain: plant, house, tree, sky, grass and outdoor, text that says 'Frame'


Bezoek de makelaar op Facebook!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *