TE KOOP IN VALKENSWAARD: STATIG EN ZEER HOOGWAARDIG AFGEWERKT! Uitgebouwde, vrij…

Vind nieuwe huizen in uw regio

TE KOOP IN VALKENSWAARD: STATIG EN ZEER HOOGWAARDIG AFGEWERKT! Uitgebouwde, vrij…

TE KOOP IN VALKENSWAARD: STATIG EN ZEER HOOGWAARDIG AFGEWERKT! Uitgebouwde, vrijstaande jaren-30 woning met alle grandeur zoals u die mag verwachten uit deze bouwperiode. De leefruimte op de begane grond is imposant en tot in het kleinste detail afgewerkt. De bereikbaarheid en ligging is uiteraard bijzonder. De oorsprong van het high-speed fietspad door de bossen van Waalre is letterlijk aan de overkant, de zuid-zijde van Eindhoven (ASML/Campus/ziekenhuis) dus op korte afstand. Bossen, vennen, de Eindhovensche Golf op wandelafstand. De toonaangevende scholengemeenschap Were Di op 2 minuten fietsafstand. Deze fijne en praktische zicht-locatie is eveneens handig indien u hobby of praktijk aan huis wenst. U bent welkom! Bel voor meer informatie of bezichtiging met Hans Rosendaal van ROSENDAAL MAKELAARDIJ, telefoon: 06-5777 9369Bezoek de makelaar op Facebook!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *