TE KOOP IN WAALRE: Sfeervolle twee-onder-een-kap woning 'on-smart-location&…

Vind nieuwe huizen in uw regio

TE KOOP IN WAALRE: Sfeervolle twee-onder-een-kap woning 'on-smart-location&…

TE KOOP IN WAALRE: Sfeervolle twee-onder-een-kap woning 'on-smart-location'. ASML, Campus, Maxima op fietsafstand! Fijn perceel van ruim 370 m², met garage. Drie royale slaapkamers, moderne badkamer, bergzolder, woonkamer en-suite (glas-in-lood schuifdeuren), eetkamer met openslaande deuren naar terras/tuin, grote keuken met dubbele openslaande deuren, bijkeuken, kelder (-kast). Scholen, winkels en natuur 'om de hoek'. Van harte welkom om ter plaatse te komen kijken. Voor meer informatie, bel met Hans Rosendaal van ROSENDAAL MAKELAARDIJ, 06-5777 9369.Bezoek de makelaar op Facebook!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *